Noční romantické Znojmo vol. 4

Navštívené
Chci navštívit
Oblíbené

O akci

Ochutnáte celkem 6 vzorků špičkových vín včetně sektu, doba trvání cca 2,5 až 3 hodiny. V rámci prohlídky uvidíte také odseknutí hrdla láhve sektu – „sabrage“.
Kdy? Sobota 17. srpna od 20.00 hod. (sraz alespoň 5–10 minut před začátkem).
  • Datum
    17. srpna 2019
  • Město
    Znojmo
  • Popis místa
    Zelenářská 19/16

Kontakty

Další popis

Zveme Vás na populární noční prohlídku městem Znojmem. Po celou dobu prohlídky budeme ochutnávat vybraná vína, která jsou ideálním společníkem pro tyto horké letní dny.

V rámci noční prohlídky je také návštěva Vlkovy věže, která je běžně ve večerních hodinách veřejnosti nepřístupná. Ochutnáme tak víno z výšky 32 m nad zemí s nádherným výhledem na osvětlené město Znojmo.

Buďte tak součástí nezapomenutelné prohlídky s ochutnávkou vín na nejkrásnějších vyhlídkách města Znojma. Po celou dobu prohlídky se o Vás budou starat sommelieři Martin Vajčner s Františkem Nahodilem a certifikovaný průvodce.

Ochutnáte celkem 6 vzorků špičkových vín včetně sektu, doba trvání cca 2, 5 až 3 hodiny. V rámci prohlídky uvidíte také odseknutí hrdla láhve sektu – „sabrage“. K vínu pro Vás bude opět přichystaný velmi oblíbený chléb s vlašskými ořechy a chléb s rozinkami z místní pekárny Růžička. Dále ochutnáme například pekméz z odrůdy Modrý Pinot, který vyrábíme podle originální turecké receptury. V průběhu prohlídky bude pro Vás přichystaný sladký dezert, který připraví lidé z BALANCE coffee|wine.



KDY? Sobota 17. 08. 2019 od 20. 00 hod. (sraz alespoň 5 – 10 minut před začátkem)

KDE? Ulice Zelenářská č.p. 19/16 (vchod nad radniční pasáží)

Cena 350,-/osoba (degustační sklenice na památku + neutralizační sousto s vodou)

Upozornění:

Akce se koná za každého počasí. Prohlídka je z kapacitních důvodů omezena počtem 2 – 49 osob. Pokud máte zájem o tuto akci, tak prosím vyplňte rezervační formulář a během 1 – 3 pracovních dní Vám přijde potvrzení o rezervaci. Děkujeme za pochopení a budeme se na Vás těšit.

NAVAJN

Navštívené
Chci navštívit
Chybí vám zde vaše akce?
Přidat akci
Potřebujete upravit údaje u této akce?
Upravit akci

Vinařské novinky do schránky

Každý týden vám pošleme aktuality ze světa vína