Zelené práce ve vinici = kvalitní hrozen

Navštívené
Chci navštívit
Oblíbené

O akci

Jak můžeme zlepšit kvalitu vína každodenní prací ve vinici? Praktické rady, informace a srovnání použitelných metod.
  • Datum
    28. května 2024
  • Město
    Valtice
  • Popis místa
    nám. Svobody 13

Kontakty

Další popis

Jednodenní kurz pro nadšence i odbornou vinařskou veřejnost.
Součástí přednášky bude plno praktických rad a informací včetně srovnání použitelných metod.

Přednáší: Ing. Richard Danko
Nezávislý révolog
Vine Master Pruner of Simonit & Sirch
Asistent ústavu vinohradnictví a vinařství MENDELU

Nadstavbový management listové stěny:
- volba vedení a kompozice listové stěny
- násadu hroznů lze redukovat skoro v každé fenofázi
- čemu se vyhnout a co nepodcenit při manipulaci s násadou

Položte si s námi otázky:
Jak má vypadat vysoce kvalitní podlom dle italských mistrů řezu?
Jak můžeme odlistěním ovlivnit víno?
Je odlistění zóny hroznů v našich podmínkách zapotřebí?
Redukce násady - půlení, stříhání anebo snad setřásání?
Kdy a proč redukovat sklizeň?
Jak může redukce násady ovlivnit následující řez révy?

Soubory ke stažení

png, 1436502
Navštívené
Chci navštívit
Chybí vám zde vaše akce?
Přidat akci
Potřebujete upravit údaje u této akce?
Upravit akci

Vinařské novinky do schránky

Každý týden vám pošleme aktuality ze světa vína