Víno & jídlo – jak na to a proč?

Navštívené
Chci navštívit
Oblíbené

O akci

Neformální a praktické setkání provozovatelů či majitelů gastroprovozoven, a jejich číšníků a sommelierů ideálně v doprovodu šéfkuchařů a kuchařů je tentokrát zaměřeno na téma "Párování jídla a lokálního vína - jak na to a proč?"
  • Datum
    23. září 2024
  • Město
    Praha
  • Popis místa
    ALMA PRAGUE

Kontakty

Další popis

Zábavný vzdělávací formát umožňuje setkání pracovníků v gastronomii se zaměřením na zvýšení profitability jejich provozů díky správně cílenému výběru lokálních vín, jejich prezentace a především využití v párování s jídly. Je určený pro ty z gastro týmů, kteří chtějí pracovat na prestiži svých podniků a nabídnout zákazníkům nejen kvalitní víno ale i zážitek navíc v podobě vinného párování.

Navštívené
Chci navštívit
Chybí vám zde vaše akce?
Přidat akci
Potřebujete upravit údaje u této akce?
Upravit akci

Vinařské novinky do schránky

Každý týden vám pošleme aktuality ze světa vína