Weinparade Poysdorf 2007 - informace pro vinaře

Vážení vinaři,po roce se Vám opět dostává do rukou přihláška na 34. ročník soutěžní přehlídky vín Weinparade Poysdorf 2007. Naši vinaři jsou takto zváni k účasti letos již devátou sezónu. Veřejná degustace oceněných vzorků vín se bude konat v Poysdorfu 26., 27. a 28. května 2007. Slavnostní zahájení a předání diplomů za oceněná vína proběhne v sobotu 26. května od 15.00 hod.

V letošním roce bude akci zastřešovat Moravín, svaz moravských vinařů zastoupený paní Vlad. Seidlovou ve spolupráci s NVC Valtice.

Budete-li mít zájem zúčastnit se této soutěže se svými vzorky, dodejte řádně vyplněné přihlášky spolu se vzorky vín do kanceláře Národního vinařského centra, Zámek 1, Valtice v pracovní dny od 8.00 do 16.00 hod. v době od 3. dubna do 10. dubna 2007. Kontaktní osoby: ing. Marek Babisz nebo sl. Lenka Ryšková

Jedním vzorkem se rozumí 12 lahví 0,75 l. Při předání řádně vyplněné přihlášky a vzorků je třeba zaplatit účastnický poplatek ve výši 30,-- € /vzorek, který požaduje rakouský pořadatel (při zaplacení obdržíte od NVC potvrzení o převzetí hotovosti – účetní doklad o zaplacení bude vystaven jednotlivým vystavovatelům dodatečně rakouskou stranou).

Vzhledem k tomu, že tato akce nebyla podpořena VF je třeba dále zaplatit místní poplatek ve výši 700,-- Kč/vzorek na pokrytí nákladů spojených s dopravou, organizací, výzdobou stánku a úhradou nákladů obsluhujícímu personálu po dobu tří dnů.

Další informace Vám rádi poskytneme na níže uvedených kontaktech.

V minulých ročnících se naši vinaři velmi úspěšně prezentovali zajímavou kolekcí moravských a slovenských vín, předpokládáme, že tomu tak bude i letos.
Přejeme mnoho úspěchů.

S přátelským pozdravem

Seidlová Vladimíra
výkonná místopředsedkyně
Moravín, svaz moravských vinařů
tel. 602 559 226
vseidlova@iol.cz

a

Pavel Krška
Národní vinařské centrum
Valtice
tel. 519 352 072

Soubory ke stažení

Dopis vinařům a podmínky účasti (doc)
doc, 40960
Přihláška (doc)
doc, 84480

Vinařské novinky do schránky

Každý týden vám pošleme aktuality ze světa vína