Gastrovinum České Budějovice - nabídka pro vinaře

Vážení vinaři, s laskavou pomocí Vinařského fondu se na Vás obracím s touto nabídkou. Ve spolupráci s Gastronomickou agenturou GASTKOM Vladimíra Tůmy, Vám nabízíme možnost prezentovat se na dalším ročníku výstavy GASTROvinum, která je součástí tradičního gastronomického festivalu GASTROFEST.

V minulém roce jsme založili tradici první jihočeské prezentace vinařů z Moravy a z Čech. Chceme v tomto převážně „pivním“ regionu ukázat provozovatelům gastronomických zařízení i lidem z ulice krásu a rozmanitost tuzemských vín. Částečně mě k této akci vede osobní zájem o vína a láska k nim a část se týká obchodní činnosti, kterou naše firma vyvíjí v jihočeském kraji.

Na konci celé této, jistě dlouhé, cesty by měl být velmi významný prodejce vín v jižních Čechách, jímž by se naše společnost do budoucna, ve spolupráci s Vámi, ráda stala.

Co Vás účast na této akci bude stát? - Jak zjistíte v přiložené přihlášce, bude to Vaše víno v hodnotě 3500,- korun dle našeho výběru ve Vašich cenách. A samozřejmě další víno, které použijete na ochutnávku na akci. Případným dalším výdajem může být pronájem lednice, který stojí 450 Kč na dobu trvání výstavy.

Co Vám tato investice přinese? - pomineme-li to, že budete spolupodílet na osvětě veřejnosti odborné i laické, měli byste vydělat nějaké peníze prodejem vína na místě. Dalším benefitem by měla být přednostní účast v plánovaném rozšíření naší vinařské nabídky. A v neposlední řadě přednostní účast v budoucím prvním oficiálním a plnohodnotném ročníku GASTROvina v příštím roce.

Závěrem něco informací o mě a naší společnosti. Jmenuji se Marek Hajer a pracuji ve společnosti HAMECO EVROPA s.r.o. v Českém Krumlově. Jsme plnosortimentní nápojový velkoobchod a naše historie sahá do roku 1990. Zhruba v této době jsem zjistil, že jsou i jiná vína než bílé a červené, sladké a kyselé. Od té doby jsme jak firma tak já poněkud vyspěli a dnes úspěšně spolupracujeme s několika vinaři a sklepy. Našimi významnými dodavateli vín jsou a.s. Vinselekt Michlovský, Modrý sklep Nový Šaldorf, Templářské sklepy Čejkovice, Vinařství Krist, Vinařství Pod Martinkou a Réva Rakvice, Vinařství Baloun a další. Mým cílem je dosáhnout takových prodejů, abychom mohli toto spektrum výrazně rozšířit a přesto zůstat pro všechny své dodavatele zajímaví z hlediska objemu dodávek.

Poslední důležitá informace je, že počet výstavních ploch je omezený a v případě Vašeho zájmu budeme zařazovat přihlášky podle pořadí, jak přišly. Pro přihlášení použijte přiložený formulář, který odešlete mailem nebo faxem agentuře GASTKOM. Případně i na můj mail.

Další informace naleznete na www.gastrofest.cz .

Kontakt:

Marek Hajer – HAMECO EVROPA s.r.o.

tel. 602 272 386, hajer@hameco.cz

Soubory ke stažení

Informace (pdf)
pdf, 1830402
Registrační list (doc)
doc, 128512

Vinařské novinky do schránky

Každý týden vám pošleme aktuality ze světa vína