Novinky Svatomartinského festivalu otevřených sklepů

Nadace Partnerství

Vážení přátelé, milovníci vína a jižní Moravy, příznivci Festivalu otevřených sklepů!
Zveme Vás na nadcházející Svatomartinský Festival otevřených sklepů, který se uskuteční 13. a 14. listopadu na Kyjovském Slovácku. Přijeďte poznat další část jižní Moravy a objevte slovácká vína, živé tradice a svérázný folklor. V každém newsletteru navíc naleznete soutěžní otázku a vylosovaný výherce získá jednu vstupenku zdarma.

VINAŘI A OBCE

Svatomartinský festival doputuje 13.-14. listopadu na Kyjovské Slovácko, kde Vás přivítají otevřené sklepy v půvabných Miloticích, ve Vlkoši, Bzenci, Svatobořicích–Mistříně i v samotném Kyjově. Opět se můžete těšit na vinaře, které znáte z prestižních výstav a Salónu vín, jako je vinařství Krist, Metroflóra, vinařství Maňák nebo LIVI Dubňany, i na méně známé a jedinečné malovinaře. Navíc je připravena prezentace vinařů z Ratíškovic, jejichž vína budete moci degustovat v nádherném prostředí zámku Milotice.

KULTURA A DOPROVODNÝ PROGRAM

Součástí festivalu je tradičně i bohatý doprovodný program, ve kterém nebudou chybět autorská čtení, koncerty cimbálek, jazzové koncerty a další pořad z cyklu Ženy a víno, který připravil „Hru na degustátory“. Podrobnější detaily budou již brzy na stránkách www.otevrenesklepy.cz.

JAK KOUPIT VSTUPENKU

Již tradičně funguje prodej vstupenek v prodejní síti Ticketstream, a to jak přes internet, tak v kamenných obchodech. Objednávky pro větší skupiny zajišťujeme na telefonním čísle 515 903 113 nebo na e-mailové adrese hana.kubiznova@nap.cz.

KDE SE UBYTOVAT

Ubytování si můžete rezervovat na portálu partnerské společnost CK Régio Pampeliška.cz, přes který si můžete navíc objednávat balíček s ubytováním i vstupenkami dohromady.

VYHRAJTE VSTUPENKU NA FESTIVAL OTEVŘENÝCH SKLEPŮ

Které z vinařství Svatomartinského Festivalu otevřených sklepů bylo zároveň finalistou letošní soutěže Vinař roku?

a) Vinařství Krásná hora s.r.o.

b) Vinařství Metroflora

c) Vinum Moravicum

Své odpovědi posílejte do 13. září na adresu martin.gillar@nap.cz. Vylosovaný výherce získá vstupenku na Svatomartinský Festival otevřených sklepů!


Martin Gillár
PR a komunikace | Communication

Nadace Partnerství | Czech Environmental Partnership Foundation
Program Greenways | Greenways Programme
Údolní 33 | 602 00 Brno | Czech Republic
tel.: (+420) 515 903 122 | fax: (+420) 515 903 110 | mobil: (+420) 775 958 907
e-mail: martin.gillar@nap.cz | skype: martingillar
www.nadacepartnerstvi.cz | www.greenways.cz

{fotogalerie foto_aktuality_1889}

Vinařské novinky do schránky

Každý týden vám pošleme aktuality ze světa vína