Hrajte o tři dvoudenní pobyty v Mikulově pro 2 osoby od certifikované vinotéky Vinařské centrum s.r.o. Mikulov

Vážení příznivci vinařské turistiky a milovníci vína z Moravy a vína z Čech, i v novém roce 2011 pokračujeme v měsíčně se opakující soutěži o ceny s certifikovanými zařízeními vinařské turistiky.

Na měsíc leden Vám certifikovaná vinotéka Vinařské centrum s.r.o. Mikulov připravila 5 otázek týkajících se této významné vinotéky mikulovské podoblasti. Když odpovíte správně na všechny otázky, zařadíme Vás do slosování. Cenou budou tři dvoudenní pobyty v Mikulově pro 2 osoby. (více o ceně Dvoudenní pobyt v Mikulově pro 2 osoby).





Soutěžte ihned na následujícím odkaze:
*** „Chci si zahrát o dvoudenní pobyt v Mikulově od certifikované vinotéky Vinařské centrum s.r.o. v Mikulově“ ***

Vinařské centrum s.r.o. Mikulov

Vinařské centrum Mikulov podporuje nejen menší a střední vinaře z mikulovska, ale pořádá také pobyty a firemní akce na jižní Moravě jak pro skupiny, tak pro jednotlivce.

Kongres na zámku v Mikulově

I více než 300 osob s kvalitním cateringem a doprovodným programem včetně ubytování a výtečného servisu. Profesionální ochutnávka vín, vinný bar, ohňostroj. Zeptejte se, vše zařídíme. Zvládli jsme již i více než 500 osob.

Jednodenní a vícedenní vinařské programy

Zajistíme Vám jednodenní i vícedenní pobyt na Mikulovsku nabitý vinařským programem. Program zahrnuje veškeré služby včetně dopravy v místě, průvodce, tlumočníka, sommeliéra, degustací vína, exkurzí do vinařství, terénní prohlídky vinic, posezení ve vinném sklepě třeba i s cimbálovou muzikou, výlety, stravování, ubytování nebo také zajištění kol pro cyklistický výlet.
Budete-li chtít, můžete si vyzkoušet sezonní vinařské práce všeho druhu podle ročního období. Už jste někdy sbírali ve vinici nebo lisovali hrozny? Na podzim to je možné! Svůj vinařský program na jižní Moravě si můžete libovolně upravit podle svých potřeb. Zavolejte nám, napište, pošlete e-mail se svou představou (kdy, co, počet osob, případně za kolik) a my Vám obratem nabídneme, co u nás můžete zažít.

Exkurze do vinařství

Prohlídky vinařství jsou vhodné pro Vás, kteří se zajímáte o víno a rádi byste věděli jak ve skutečnosti vypadá sklepní hospodářství nebo byste rádi ochutnali víno přímo ze soudku. Dozvědět se toho ale na exkurzích ve vinařství můžete daleko více. Víte například jak se vyrábí slámové nebo ledové víno a chcete to vidět na vlastní oči případně a zažít na vlastní kůži? Víte kdo je a co dělá ve vinařství enolog? Víte co je refraktor? Víte jak vypadá lis na víno? Víte jak vypadá moderní technologie řízeného kvašení? Víte proč se víno síří? Viděli jste někdy sudy barrique a víte proč se používají?
Přijeďte - dozvíte se!

Večery ve vinných sklepích

Přijeďte zažít pravý moravský večer do vinného sklepa. Nabízíme nepřeberné množství variant večerních programů a vinných sklepů. Můžete zažít degustaci v mikulovském zámeckém sklepě
s obřím sudem, do nějž se svého času vešla celá zámecká kapela nebo Vám zajistíme útulný sklípek malého vinaře s dřevěnými sudy a znamenitým pohoštěním. Ono to pravé moravské uzené chutná ve vinném sklípku a se skleničkou znamenitého vína natáhnutého koštýřem přímo ze soudku úplně jinak!

Vinařské akce - košty, degustace, vinařské tržnice a jiné

Kromě turistických programů pro individuální turistiku připravuje Vinařské centrum Mikulov každoročně několik vlastních akcí na podporu jihomoravského vinařství. Nejtradičnější akcí je každoroční Vinařská tržnice během Pálavského vinobraní, jejímž jsme odborným garantem a spolupořadatelem společně s produkční a marketingovou společností DK STUDIO.


Veškeré další informace naleznete na webu www.vinarskecentrum.com.

Sponzorem příštího měsíce je certifikované vinařství, vinný sklep a ubytováním MUDr. Pavel Kosík.

Přejeme příjemnou zábavu a hodně štěstí při losování cen.

Národní vinařské centrum, o.p.s.

Počet správných odpovědí se v měsíci prosinci vyšplhal na nové rekordní číslo 575. Štastnými výherci kartonu vína z certifikovaného vinařství Vladimír Tetur z Velkých Bílovic se stávají:

Rejda P., Stříbro
Šimková E,. Týn nad Vltavou
Šimon J., Praha 1
Veverka M., Ostrava
Zeman M., Žlutice

Výhercům gratulujeme a přejeme v novém roce zdraví, štěstí a úspěch.

{fotogalerie foto_aktuality_1972}

Vinařské novinky do schránky

Každý týden vám pošleme aktuality ze světa vína