Slavnosti vína Brno - sever - nabídka pro vinaře

Vážení vinaři, rádi bychom vás touto cestou osovili a pozvali na Slavnosti vína, které by se měly uskutečnit 8.9. v městské části Brno-Sever. Jedná se o první ročník a rádi bychom, kdyby se na naší městské části staly tyto slavnosti tradicí. Slavnosti vína by se měly konat (na Brně severu známem) náměstí SNP vedle kinokavárny.

Mimo organizovaného programu na krytém pódiu, kde by měla hrát cimbálovka a kde by se měly uskutečnit asi dvě kulturní vystoupení pro děti (kouzelník, tvorba zvířátek z balónku, dog dance, moderování), by měl na náměstí probíhat stánkový prodej a prezentace vín. Konkrétně bychom si představovali samozřejmě stánky s vínem (a burčákem), kde by vinaři prezentovali své víno a kde by měly lidé možnost (za poplatek) okoštovat různé druhy vína různých sklepů s možností zakoupit si je domů. Dále by na náměstí byly různé stánky s občerstvením, popř. jiným drobným prodejem a také dětský svět (jedná se o různé zvířecí a pohádkové figury, velké dřevěné ryby na lovení, maxi puzzle, skákací hrad nebo trampolínu apod.)

Vinaři by měli prezentovat své víno (burčák) a nabízet jej k prodeji.

Degustační sklo bychom zajistili společně s přívodem elektřiny k jednotlivým prezentačním stánkům. Poplatek za degustaci jako cenu jednotlivých vín si určují vinaři sami.

Pro ty, kteří nedisponují stánkem, je možné zajistit jejich zprostředkování, zapůjčení stanu se dle druhu pohybuje od 1000Kč do 2000Kč. Je možné zvolit prezentaci jen za pomocí stolů. Poplatek za prezentaci či pronájem prostor by nebyl požadován, povolení k prezentaci a prodeji vína a propagace akce je zajištěna na naše náklady. Chlazení nejsme schopni zajistit, přívod elektřiny k jednotlivým stánkům ano.

Termín konání akce 8.9.

V případě zájmu či jakýchkoliv dotazů se prosím obracejte přímo na mě: tel: 608 714 545, email: kucerova@ksomega.cz

Připojuji snímek SNP pro představu.
Děkuje mnohokrát a zdraví
Mgr. Bc. Jarmila Kučerová
ředitelka Kulturního střediska Omega, příspěvkové organizace

{soubory files_aktuality_2538}

Soubory ke stažení

pdf, 289192

Vinařské novinky do schránky

Každý týden vám pošleme aktuality ze světa vína