Valtické vinné trhy 2013 - informace pro vinaře

UPOZORNĚNÍ VINAŘE - PŘÍJEM VZORKŮ JIŽ PŘÍŠTÍ TÝDEN - NEJPOZDĚJI DO 20. BŘEZNA DO 14.00 HOD.!!!

Valtické vinné trhy jsou ideální možností pro vinaře nechat si svá mladá vína odborně otestovat zkušenými degustátory a následně i vinařskou veřejností před uvedením na trh. Jde o účelnou a marketinkově podloženou záležitost především pro ty vinaře, kteří se nebojí jít se svými odrůdovými víny do celostátní soutěže.

Výběr vzorků pro 46. ročník VVT je ve dnech 18., 19. a 20. března v čase od 8 do 14 hod. ve Španělské konírně valtického zámku.! Do té doby je třeba vyplnit i přihlášku prostřednictvím on-line systému Národního vinařského centra na: www.elwis.cz. Uzávěrka přihlášek je 18. března a vytisknutá přihláška musí být odevzdána současně s předáním vzorků.


********************************************************************
Pro vyplnění on-line přihlášky - POKRAČUJTE ZDE>>>
********************************************************************


Každý vzorek prezentuje 12 adjustovaných lahví (doporučujeme plnou adjustaci, láhve jsou vystaveny na regálech a reprezentují výrobce). Kartony prosím označte registračním číslem vína (vygenerováno automaticky u každého vína na přihlášce). Přihlášku vytiskněte ve dvou kopiích, jedna se vrací při převzetí potvrzená vystavovatelem.

Další informace (STATUT 46. VVT 2013) jsou k dispozici na www.vvtvaltice.cz.

Proč je doporučeno vinařům dát svá vína do soutěže na Valtických vinných trzích (VVT)?
• VVT jsou jedinou celostátní vinařskou soutěží, kde může ochutnat a porovnat vystavená vína nejen odborná komise, ale také až 6.000 návštěvníků v ideálním prostředí a ve vhodném termínu zralosti mladých vín
• Během dvoudenního setkání mohou výrobci vína, obchodníci s vínem a spotřebitelé získat přehled o vínech, která budou v tomto roce na trhu s vínem
• Z hlediska vinařského marketinku je to nejlevnější způsob prezentace firmy

Společnost Valtické vinné trhy očekává, že se i letošního ročníku Valtických vinných trhů vinaři se svými nejlepšími víny aktivně zúčastní a nabídnou milovníkům dobrých vín příjemné chuťové zážitky na výstavních dnech 10. a 11. května 2013!

{fotogalerie foto_aktuality_2764}

{soubory files_aktuality_2764}

Soubory ke stažení

doc, 117248

Vinařské novinky do schránky

Každý týden vám pošleme aktuality ze světa vína