Vážení vinaři, připomínáme mimořádnou nabídkou účasti na světové soutěži MICHELANGELO WINE AWARDS do JIHOAFRICKÉ REPUBLIKY, země skvělých Pinotáží, Cabernetů, Syrahů, Chardonnay a Sauvignonů! Účast organizuje časopis SOMMELIER - revue pro Hotel, Restaurant a Cestování.
Po téměř čtvrt roku trvajících přípravách se nám povedlo pro vás vyjednat extra výhodné podmínky účasti! Startovné za jeden vzorek(3 LÁHVE) je 120€ VČETNĚ DOPRAVY DO AFRIKY A CELNÍHO ODBAVENÍ V PRAZE I V JAR!!! Pouze vyplníte přiloženou přihlášku (je přeložená do češtiny) zapakujete své vzorky, přiložíte laboratorní rozbor a odevzdáte do 29. července do sběrného místa – BS Vinařské potřeby ve Velkých Bílovicích.
Přihlášky spolu s kopií běžného laboratorního rozboru posílejte co nejdříve na adresu na info@michelangeloawards.com a v kopii na redakce@e-sommelier.cz.
Nemusíte nic platit do světa! Nemusíte se bát zahraničních plateb!
Vinaři z ČR obdrží obratem korunovou fakturu od naší redakce SOMMELIER, která organizuje společnou účast. Každopádně do Jihoafrické republiky budeme platit jedinou platbou.
Vaše vína poletí přes Amsterdam cargem KLM.
Tak neváhejte a přihlašujte!
Prosím, v přihlášce nezapomeňte napsat zřetelně cenu 1 láhve vína bez DPH od vás ze sklepa – to je cena, ze které budeme platit clo. Po dlouhých konzultacích je jasné, že v JAR neplatí nulová či jednodolarová cena za soutěžní vzorek, ale cena skutečná, kterou celní orgány namátkou ověřují na stránkách výrobce.
Na druhé a třetí straně přihlášky máte uvedené soutěžní kategorie a podkategorie. Prosím, přihlašte svá vína co nejpečlivěji, abyste nebyli při hodnocení biti pro formální chybu. Opět je vše přeložené pro snadnější orientaci.
Protože se jedná o velmi atraktivní, dosud pro soutěže vín neslýchanou destinaci, uděláme vše proto, aby dosažené výsledky byly široce publikovány.
Nejdůležitější bod a rekapitulace:: Cena je kalkulovaná na 20 vzorků při průměrné ceně vína 150 CZK/6-7€ bez DPH. Věřím, že tolik vín dáme dohromady! Vždyť ze cenu startovného na jednu velkou soutěž tady máte startovné i s dopravou a proclením! Vaše vzorky odvezeme ze sběrných míst v pátek 29. července k nám do Hrusic, kde je připravíme k transportu a po neděli poletí do Afriky.
Hodně štěstí! Afrika se těší na vaše vína! A hodnotí se u Mysu dobré naděje!
Případné další informace:
JUDr. Luboš Bárta, MBA
šéfredaktor SOMMELIER/Revue pro Hotel, Restaurant a Cestování
Vydavatelství GastroPress s.r.o.
251 66 Hrusice 177
tel 323 656 600, fax 323 654 080, mobil 602 270 830
Vinařské novinky do schránky