MICHELANGELO WINE AWARDS 2016 - nabídka pro vinaře

Vážení vinaři, připomínáme mimořádnou nabídkou účasti na světové soutěži MICHELANGELO WINE AWARDS do JIHOAFRICKÉ REPUBLIKY, země skvělých Pinotáží, Cabernetů, Syrahů, Chardonnay a Sauvignonů! Účast organizuje časopis SOMMELIER - revue pro Hotel, Restaurant a Cestování.

Po téměř čtvrt roku trvajících přípravách se nám povedlo pro vás vyjednat extra výhodné podmínky účasti! Startovné za jeden vzorek(3 LÁHVE) je 120€ VČETNĚ DOPRAVY DO AFRIKY A CELNÍHO ODBAVENÍ V PRAZE I V JAR!!! Pouze vyplníte přiloženou přihlášku (je přeložená do češtiny) zapakujete své vzorky, přiložíte laboratorní rozbor a odevzdáte do 29. července do sběrného místa – BS Vinařské potřeby ve Velkých Bílovicích.

Přihlášky spolu s kopií běžného laboratorního rozboru posílejte co nejdříve na adresu na info@michelangeloawards.com a v kopii na redakce@e-sommelier.cz.

Nemusíte nic platit do světa! Nemusíte se bát zahraničních plateb!

Vinaři z ČR obdrží obratem korunovou fakturu od naší redakce SOMMELIER, která organizuje společnou účast. Každopádně do Jihoafrické republiky budeme platit jedinou platbou.

Vaše vína poletí přes Amsterdam cargem KLM.

Tak neváhejte a přihlašujte!

Prosím, v přihlášce nezapomeňte napsat zřetelně cenu 1 láhve vína bez DPH od vás ze sklepa – to je cena, ze které budeme platit clo. Po dlouhých konzultacích je jasné, že v JAR neplatí nulová či jednodolarová cena za soutěžní vzorek, ale cena skutečná, kterou celní orgány namátkou ověřují na stránkách výrobce.

Na druhé a třetí straně přihlášky máte uvedené soutěžní kategorie a podkategorie. Prosím, přihlašte svá vína co nejpečlivěji, abyste nebyli při hodnocení biti pro formální chybu. Opět je vše přeložené pro snadnější orientaci.

Protože se jedná o velmi atraktivní, dosud pro soutěže vín neslýchanou destinaci, uděláme vše proto, aby dosažené výsledky byly široce publikovány.

Nejdůležitější bod a rekapitulace:: Cena je kalkulovaná na 20 vzorků při průměrné ceně vína 150 CZK/6-7€ bez DPH. Věřím, že tolik vín dáme dohromady! Vždyť ze cenu startovného na jednu velkou soutěž tady máte startovné i s dopravou a proclením! Vaše vzorky odvezeme ze sběrných míst v pátek 29. července k nám do Hrusic, kde je připravíme k transportu a po neděli poletí do Afriky.

Hodně štěstí! Afrika se těší na vaše vína! A hodnotí se u Mysu dobré naděje!

 Případné další informace:

JUDr. Luboš Bárta, MBA

šéfredaktor SOMMELIER/Revue pro Hotel, Restaurant a Cestování

Vydavatelství GastroPress s.r.o.

251 66 Hrusice 177

tel 323 656 600, fax 323 654 080, mobil 602 270 830

Soubory ke stažení

doc, 86016

Vinařské novinky do schránky

Každý týden vám pošleme aktuality ze světa vína