Informace o možnosti přihlásit vzorky na zahraniční soutěž podporovanou Vinařským fondem. Termín přihlášení: do 22.5.2017
MUVINA PREŠOV 2017, Slovensko
• Termín přihlášek viz. příloha - do 22. 5. 2017 do 10,00 hod.
• Etiketa: přilepit na přepravní karton kvůli identifikaci vína
• Karton řádně označte: Muvina Prešov 2017
• Přihlašovací poplatek: 30 euro/vzorek + DPH
• Počet lahví 6 ks bez rozdílu objemu (plně adjustované láhve s originální etiketou)
• Vzorky doručte i s originální přihláškou
• Vzorky doručit: v pondělí 22. 5. 2017 od 7,45 – 10,00 hod.
• Analytický rozbor vína: viz podklady statutu
• Přiložte originál etikety (přední i zadní) přihlašovaného vína – 1x
• Případné další informace: www.muzeumvin.sk ; tel: +421 - 51 - 77 33 108
• Vyplnit tabulku vín v excelu viz. příloha a zaslat na narodni@vinarskecentrum.cz
Účast na soutěži je podporována Vinařským fondem za těchto podmínek:
- zájem min. 2 vinařů na výstavu
- podpora Vinařského fondu je ve výši 50 % účastnických poplatků za vzorek, max. bude podpořena účast 2 vzorků z 1 firmy (další vzorky je možno přihlásit, ale vinař bude od 3. vzorku platit 100% přihlašovacích poplatků).
- Doprava hrazena 100 % ze svozového místa Národní vinařské centrum Valtice.
Přihlašovací poplatek: na základě počtu vzorků vám Národní vinařské centrum, o.p.s. vystaví fakturu v Kč (výše v Kč bude odvozena od přihlašovacího poplatku v zahraniční měně, přepočítaného podle aktuálního kurzu). Fakturovaná částka již bude snížena o podporu Vinařského fondu. Celní poplatky plně hradí firma, která přihlásila vzorek na hodnocení.
Místo dodání vzorků a podkladů: prostory Národní vinařské centrum, o.p.s., Zámek 1, Valtice
Kontaktní osoba: Ing. Marek Babisz, hlavní sommelier NVC, mobil: +420 602 470 262, tel. 519 352 072
Veškeré podklady (přihlášky, statuty, informace) k jednotlivým soutěžím jsou v příloze, případně se přihlášky vyplňují on-line na webové stránce soutěže. Materiály jsou v angličtině; v případě potřeby vám individuálně poradíme a pomůžeme s vyplněním přihlášek a odpovíme případné nejasnosti.
Vinařské novinky do schránky