Organické víno není móda, jsou to kořeny. Pěstovat víno tak, jak je nám v přírodě darované. Nebojovat jedy za účelem vyššího výnosu, ale s pokorou nechávat dozrát jen ty nejlepší hrozny. A výsledek? Zdravá půda, čistá voda a místo síry vůně tymiánu a šalvěje. Naše vína nejsou výtvorem moderních přípravků a technologií, ale výtvorem zdejšího podnebí, půdy a vlastních vinic.
Cabernet Sauvignon se řadí mezi čtyři celosvětově nejoblíbenější modré odrůdy. U nás se pěstuje výhradně na Moravě, nejvíce je rozšířený v Mikulovské a Velkopavlovické podoblasti, vynikající je v okolí Hustopečí a Mutěnic. Vína z Cabernetu vyzrávají poměrně pomalu a s věkem se jejich kvalita zvyšuje. Proto jsou vhodné pro dlouhodobou archivaci.
Vinařské novinky do schránky