Břeclavský deník, 23.3.2007
Od sedmadvacátého do devětadvacátého března ovládne brněnské výstaviště mezinárodní veletrh gastronomie, hotelových služeb a veřejného stravování.
I letos se na veletrhu, který lahodí především chuťovým a čichovým buňkám, představí desítky firem z Česka a zahraničí. Organizátoři připravili velmi zajímavý doprovodný program. Vedle novinek z hotelnictví, kuchyňských technologií a zařízení pro penziony bude součástí veletrhu výstava vín, kterou organizuje Vinařský fond. Veletrh doplní projekt Gastro junior. 'Jedná se již o třináctý ročník soutěže mladých odborníků z gastronomie do jedenadvaceti let. Představí se zde pětačtyřicet škol z České republiky a dvě školy ze zahraničí. Celkem třiatřicet kuchařů, dvaatřicet cukrářů a devětadvacet číšníků,' představil projekt ředitel Střední školy potravinářské a služeb v Brně Ladislav Černý.
(čev)
Vinařské novinky do schránky