Chemický rozbor vína v technologii vinařství

TERMÍNY ŠKOLENÍ PRO ROK 2008

Kurs je určen především pro vinaře bez vlastní podnikové laboratoře. Předpokládá se základní orientace v oblasti pěstování a zpracování hroznů a výroby vína.

Seminář zaměřený na chemické požadavky a hodnocení révových moštů a vín s praktickými ukázkami testů pomocí Malé vinařské laboratoře a využití jejich výsledků v technologii vína.

Termíny a místo školení:
Jednodenní pilotní kurz proběhne v těchto třech termínech:
• 10. 4. 2008, 8.30 – 13.30 hod. Termín již obsazen!!!
• 12. 6. 2008, 8.30 – 13.30 hod.
• 4. 9. 2008, 8.30 – 13.30 hod.


O bližší informace můžete kontaktovat odborného garanta projektu, hlavního sommeliera Salonu vín ČR Ing. Marka Babisze, E-mail: marek.babisz@vinarskecentrum.cz, tel: 519 352 072.

Vinařské novinky do schránky

Každý týden vám pošleme aktuality ze světa vína