Přehled kurzů pořádaných v Národním vinařském centru
V jarních měsících jsou v Národním vinařském centru pro širokou i odbornou veřejnost připraveny další termíny oblíbených kurzů.
25.3. - Chemický rozbor vína v technologii vinařství
Seminář určený především pro vinaře bez vlastní podnikové laboratoře, tedy zejména pro malé a střední vinaře, vhodný ale i pro zaměstnance vinařských firem.
30.3. - Úvod do degustace vína
9.5. - Úvod do degustace vína
Stálice mezi pořádanými kurzy - školení určené milovníkům vína, kteří chtějí získat širší obzor a orientaci v praktické degustaci vína.
12.-13. a 20.5. - Výcvik a výběr specializovaných expertů posuzovatelů pro senzorickou analýzu vín podle ČSN ISO 8586-2
Školení a zkoušky vedoucí k získání osvědčení pro hodnocení vína.
27.5. - Praktická škola sommeliera
Kurz pro milovníky vína, kteří chtějí ovládat umění jeho správného servisu. Doporučujeme žadatelům či držitelům certifikace zařízení vinařské turistiky.
Více informací v sekci Kurzy a semináře. Pro přihlášení na vybrané kurzy vyplňte, prosím, elektronické formuláře.
Novinkou v tomto období je Seminář s tématy HACCP, dotace pro vinaře a požadavky Státní rostlinolékařské správy. Seminář pořádá Institut pro Regionální Spolupráci, OAK Hodonín, OAK Břeclav, Národní vinařské centrum a Svaz vinařů ČR dne 7. 4. 2011. Více o tomto semináři v Kalendáři akcí nebo v předchozí aktualitě.
Vinařské novinky do schránky