Soutěž o atraktivní ceny certifikovaného zařízení Hotel Zámeček Mikulov

Babí léto se s námi pozvolna loučí a nadcházející chladné počasí si můžete zpříjemnit v hotelovém apartmánu Hotelu Zámeček Mikulov nebo polechtat své chuťové kanálky propečeným vepřovým kolínkem.

V měsíci říjnu si pro Vás připravil certifikovaný vinný sklep, restaurace a ubytování - Hotel Zámeček Mikulov 5 otázek týkajících se tohoto rodinného vinařského zařízení. Správné odpovědi jsou automaticky zařazeny do slosování.









Soutěžte ihned na následujícím odkaze:
*** „Chci si zahrát o ceny z certifikované zařízení Hotel Zámeček Mikulov ***

Ceny pro tři výherce:

1. Poukaz na ubytování pro 2 osoby na 1 noc v hotelovém apartmánu se snídaní. Možnost posezení při svíčkách v romantické rotundě hotelového moravského sklípku. Platnost od 1.11.2011-20.12.2011. Rezervace je nutná předem.

2. Poukza na ubytování pro 2 osoby na 1 noc v hotelovém pokoji se snídaní. Možnost posezení při svíčkách v romantické rotundě hotelového moravského sklípku. Platnost od 1.11.2011-20.12.2011. Rezervace je nutná předem.

3. Poukaz na stravování – 1 x pečené lákované koleno servírované na dřevěném prkénku. Platnost od 1.11.2011-31.12.2011.

Hotel Zámeček Mikulov s.r.o.

Rodinný hotel Zámeček se nachází na periferii romantického historického městečka Mikulov na jihu Moravy. Je situován přímo na trase Brno – Vídeň. Hotel vám poskytne nejen kvalitní ubytování s romantickou vyhlídkou na zámek a dominanty Mikulova, ale také vynikající moravské speciality v hotelové restauraci. Samozřejmě také nabízí příjemné posezení a rozptýlení v moravském vinném sklípku s kapacitou až 100 osob, kde se nachází také romantická rotunda a archivní část sklepa. Hotel je ideálním místem pro pořádání společenských nebo firemních akcí, rodinných oslav apod.

Také poskytujeme kongresové prostory o kapacitě až 100 osob s funkčním technickým vybavením, zejména pro firemní akce, kongresy, konference aj. Dále pak salónky pro semináře, školení či menší firemní setkání. Firemní akce lze doplnit o zážitkový program včetně obsluhy v moravských krojích.

Hotel Zámeček pravidelně každým rokem pořádá několik zajímavých celodenních gastronomických akcí pro širokou veřejnost. Jedná se o akci Mikulovské vinné trhy, Pálavský gulášfest s ochutnávkou „Moravského Božolé“ a Mikuláš na Zámečku. Více informací o těchto akcích najdete na hotelových webových stránkách.

Váš pobyt si můžete zpříjemnit navštívením mnoha atraktivit a památek v Mikulově i jeho okolí.

Kolektiv Hotelu Zámeček Mikulov se těší na Vaši návštěvu!

Kontakt:
web: www.zamecekmikulov.cz

email: hotel@zamecekmikulov.cz

Přejeme příjemnou zábavu a hodně štěstí při losování cen.

Národní vinařské centrum, o.p.s.

Počet správných odpovědí byl v měsíci září REKORDNÍCH 604.

Štastnými výherci se stávají:

Poláková L., Bukovany (Karton přívlastkových vín VÍNO HRUŠKA)

Nassirkhani M., Vejprnice (Karton přívlastkových vín VÍNO HRUŠKA)

Vlková M., Hartvíkovice (Karton růžových vín VÍNO HRUŠKA)

Virglerová Z., Zlín (Karton vína Chardonnay 2010 pozdní sběr)

Ptáček J., Mokrá (Lahev likérového vína Cabernet Moravia v dárkovém balení)


Výhercům srdečně gratulujeme.


Kategorie certifikace a seznam všech certifikovaných zařízení

{fotogalerie foto_aktuality_2232}

Vinařské novinky do schránky

Každý týden vám pošleme aktuality ze světa vína