Veletrh Vinex 2012 - nabídka pro vinaře

Vážení vinaři, vše zatím ukazuje, že moravská a česká vína ročníku 2011 budou mimořádná. Jsme přesvědčeni, že Váš um nám pro příští rok připraví skutečně nevšední zážitek s každou sklenkou vína. Stejně tak jsme ovšem přesvědčeni o naší schopnosti připravit pro Vás obchodně, marketingově a společensky efektivní vinařský veletrh VINEX 2012.

Pro všechny z Vás, kteří se rozhodli nebo teprve rozhodnou zúčastnit se této jedinečné
prezentační akce, jsme opět připravili:

- Expozice vinařů v areálu brněnského výstaviště

- Vizuální oddělení expozic moravských a českých vinařů od zahraničních vinařů a
dovozců vín

- Představení vzorků vín GP VINEX 2012, jejíž podobu určuje a garantuje Národní vinařské centrum jako organizátor soutěže a Vinařský fond ČR

- Prezentační místo (společné pro všechny vinaře a vymezené i pro možný odborný program, kde v případě zájmu můžete realizovat vlastní řízené degustace)

- Účast na společenském večeru mezinárodních potravinářských veletrhů SALIMA, MBK, INTECO, VINEX 2012 – poprvé nově ve spolupráci VFČR, MZe ČR a BVV.

Tato významná společenská akce se bude konat v areálu BVV a umožní tak představit Vaše vína více než tisícovce významných hostů z 30 zemí světa, osobnostem z řad společenského, politického a kulturního života, představitelům pražského diplomatického sboru, zástupcům TOP 100 firem a dalším. V rámci večera budou vyhlášeny výsledky mezinárodních soutěží GRAND PRIX VINEX 2012 a „Zlatá SALIMA 2012“

- Plný servis je samozřejmostí (mytí degustačního skla, obsluha, výlevky atd.) Již tradičně je veletrh VINEX zařazen Vinařským fondem ČR do podporovaných marketingových aktivit na rok 2012. Pokud podáte včas žádost o podporu (informace jsou k dispozici na www.vinarskyfond.cz ), získáte dotaci ve výši padesáti procent (max. 50 tis CZK) Vašich nákladů na prezentaci při veletrhu VINEX 2012. Informace o cenách a nabídka expozice „na klíč“ jsou součástí přílohy. Tyto nové výhodné podmínky jsou určeny pouze pro řádné registrované vinaře (producenty vín a plátce do VFČR) - vystavovatele veletrhu VINEX 2012.

… a co navíc

- zvýhodněné vstupné pro Vámi pozvané klienty (na základě firemních pozvánek a registrace)

- oslovení Vašich zákazníků dle segmentovaných databází návštěvníků

- propagace na odborných webech, fórech a v odborném tisku

- důsledná předregistrace odborných návštěvníků

- kvalitní odborný program (možnost využití spojení s TOP gastronomií)

Všechny ověřené i nové aktivity Vám ještě lépe a efektivněji pomohou nalézt nové, spokojené zákazníky. A to není vše, ve spolupráci s našimi zahraničními partnery Vám „přivezeme“ odborné návštěvníky z exportně zajímavých oblastí (např. Slovenska, Polska).

Vážení přátelé, vinaři, věřím, že se nám společně podaří upevnit tradici jediné a kvalitní prezentace vinařů v ryze vinařském kraji.

Přihlášky je nutno zaslat nejpozději do 5. 1. 2012.

D.Pelikán
Manažer veletrhu VINEX
Máte-li dotaz, pak volejte, piště a faxujte:

tel: +420541152745
fax: +420541153067
@: dpelikan@bvv.cz

{fotogalerie foto_aktuality_2279}

Soubory ke stažení

Speciální nabídka balíčků (pdf)
pdf, 1668544
Přihláška k účasti (pdf)
pdf, 925443
Informační dopis pro vinaře (pdf)
pdf, 33830

Vinařské novinky do schránky

Každý týden vám pošleme aktuality ze světa vína