Tři firmy ze znojemska získaly ocenění spotřebitelů

Znojemské noviny

Brno, Znojmo - Hned tři firmy z celkem dvanácti oceněných v krajském kole soutěže Spokojený zákazník Jihomoravského kraje, kterou každoročně vyhlašuje Sdružení českých spotřebitelů spolu s krajským úřadem, jsou ze Znojemska. Ocenění tak minulý týden převzaly firmy Vinařství Lahofer, K-Produkt a SUNCONE. "Každé ocenění je pro firmu zajímavé a důležité. S touto cenou, na rozdíl od těch vinařských, zatím žádnou zkušenost nemáme, takže uvidíme, jaký bude mít efekt,” řekl člen představenstva Vinařství Lahofer Jaroslav Chaloupecký.

Podle zástupce vinařství je důležité začít budovat a rozvíjet vztahy se zákazníky od samého počátku. "Dobré vztahy s našimi zákazníky si budujeme už od začátku. Hned zkraje jsme třeba začali vína zavážet až přímo k odběratelům, což tenkrát nebylo úplně běžné. Časem je pak ale vidět, že se tato naše snaha zúročuje,” doplnil Chaloupecký. Ocenění si považují i představitelé firmy SUNCONE, která ve Znojmě vyrábí od roku 1991 zmrzlinové kornouty, poháry, misky, dekorativní oplatky a trubičky se světlou nebo tmavou čokoládou v různých délkách.

"Pro nás je to samozřejmě pocta a doufáme, že ne poslední. Firma od svého založení usiluje o výbornou kvalitu svých produktů, což jistě oceňují i zákazníci. Je to snad vidět i podle toho, že neustále rozšiřujeme naši výrobu,” sdělil prokurista firmy Jan Juračka.

Vinařské novinky do schránky

Každý týden vám pošleme aktuality ze světa vína