Načerpejte nové informace nejen o letních prázdninách

Přehled vzdělávacích akcí v Národním vinařském centru během nadcházejícího období prázdnin a letních dovolených.

I léto můžete využít z získávání nových vědomostí o víně. Předkládáme vám tedy proto přehled vzdělávacích akcí v Národním vinařském centru na zámku ve Valticích. Připraveny jsou pro vás již osvědčené, ale i nové kurzy.

Novinkou v nabídce je OK Postoj aneb Postoj úspěšných.

Jedinečný seminář na téma pozitivní myšlení, úspěch a orientace na cíl. Pod vedením trenéra a kouče Václava Šlapáka se mimo jiné naučíte 24 ověřených postupů pro změnu postoje a zjistíte, jak dosáhnout svých cílů a plánů, jak motivovat sebe i ostatní a nastartovat zóny učení a růstu. Termín: 2. 7. 2015


Úvod do degustace vína Stále nejoblíbenější kurz v nabídce NVC. Je určen milovníkům vína, kteří chtějí získat širší obzor a orientaci v praktické degustaci vína. Termín: 17. 7. 2015, připravujeme také nový termín na srpen.

Pro absolventy již dříve konaných Úvodů do degustace vína je připraveno pokračování v podobě kurzu Degustace vína - věda i umění. Kurz má část vedenou lektorem, která dále pokračuje individuální degustací v expozici Salonu vín ČR. K dispozici bude i kolekce nad rámec TOP 100 vín pro rok 2015 - autentická a natur vína.  Termín: 27. 7. 2015

K individuálnímu studiu se lze průběžně hlásit do dvou kurzů: Sommelier junior a Moderní vinař. Oba nabízí možnost procházet učební látku v individuálním tempu a na libovolném místě pouze za předpokladu přístupu na internet. Jedná se o e-learningové kurzy. Jejich studium můžete zakončit praktickými dvoudenními školeními pod vedením zkušených lektorů. Termín praktické části Sommeliera juniora ( je aktuálně obsazen, můžete se však registrovat jako předběžný zájemce. Oba kurzy vznikly za finanční podpory Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu ČR. Více na www.sommelier-junior.cz a www.modernivinar.cz.

V blízké době se ve stejném modelu můžete těšit na vzdělávací programy Vinařský marketing a čerstvě pilotně odzkoušený Public relations ve vinařství.

Více informací o kurzech v sekci Kurzy a semináře. Pro přihlášení na vybrané kurzy vyplňte, prosím, elektronické formuláře. V případě, že vám termíny nevyhovují, můžete se registrovat jako předběžní zájemci a být následně obratem informováni po vypsání nového termínu. Pokud jste již výše uvedené kurzy absolvovali, věříme, že je rádi doporučíte vašim přátelům a známým, případně je využijete jako dárky. Lze je objednat v e-shopu.

Vinařské novinky do schránky

Každý týden vám pošleme aktuality ze světa vína