POLAGRA - FOOD 2005 Poznaň, Polsko

Vážení vinaři, obracíme se na vás s nabídkou prezentace vašich vín na veletrhu POLAGRA-FOOD v polské Poznani. Veletrh se koná ve dnech 20. - 23.9. 2005.

V rámci expozice SZIF a Ministerstva zemědělství ČR je pro tuzemské vinařství vyhrazen menší prezentační prostor, v jehož rámci nabízíme možnost prezentovat vaše vína. Součástí prezentace bude informační materiál o našem vinařství a tištěný katalog s informacemi o zúčastněných vinařských firmách.

Účelem prezentace je zjištění možností exportu na polský trh (ve spolupráci s organizací Czechtrade v Polsku jsou oslovováni polští distributoři vína, kterým budou předložena k ochutnání vystavovaná vína a předány materiály o producentech těchto vín ). Protože Polsko je bezesporu velmi perspektivní trh pro naše vína (v posledních letech je zaznamenán vzestup zájmu i konzumace vína), je součástí strategie podpory ze strany Vinařského fondu rozvíjet povědomí o našich vínech a to prostřednictvím cílené propagace a marketingu našich vín na polském trhu. Návštěvníci a polští distributoři budou seznamováni se záměrem aktivně působit v tomto směru na polském trhu

Pokud máte zájem prezentovat se na této akci, nabízíme umístění vašich vín v této společné expozici a žádáme vás, abyste nejpozději do 6.9. 2005 zaslali údaje o vaší společnosti pro prezentaci v katalogu v tomto členění:

- přesné kontaktní údaje a veškerá spojení,

- stručná informace o firmě

- nabízený sortiment

- údaje o nabízených vzorcích na veletrhu (vzhledem k omezené ploše nebude možné prezentovat více než dva vzorky od každé společnosti). Předpokládáme počet 6 ks od každého vzorku.

O podrobnostech souvisejících s předáním vzorků a o případné možnosti zabezpečit prostor pro vaše přímá jednání na této výstavě budeme informovat konkrétní zájemce o prezentaci. Veškeré náklady spojené s prezentací budou hrazeny ze zdrojů SZIF a Vinařského fondu, který taktéž bude zabezpečovat samotnou expozici. Vaše náklady budou zahrnovat pouze cenu dodaných vzorků a čas, který investujete do přípravy informací.

S našim státním zastoupením a s organizací CzechTrade v Polsku je navázána úzká spolupráce a předmětem úvah je pořádání dalších aktivit na podporu našeho exportu do Polska.

V případě jakýchkoliv dotazů kontaktujte:

Ing. Jaroslav Machovec, machovec@vinarskyfond.cz, tel. 541 652 471

Mgr. Pavel Večeřa, vecera@vinarskyfond.cz, tel. 541 652 479

S pozdravem za Vinařský fond

Pavel Večeřa

Vinařské novinky do schránky

Každý týden vám pošleme aktuality ze světa vína