Prezentace na Slovensku v roce 2008

Veletrh Danubius Gastro 2008

Vážení vinaři,
Vinařský fond má v úmyslu v rámci podpory exportu českých a moravských vín navázat na v loňském roce započaté propagační aktivity na Slovensku. V současné době má Fond předpřipraven plán propagace na Slovensku, kterou by měla zahájit společná národní propagace na největším gastronomickém veletrhu Danubius Gastro 2008, který proběhne 17.-20. ledna 2008 v Bratislavě.

Tímto Vás oslovujeme kvůli předběžnému zjištění vašeho zájmu se společné prezentace na veletrhu Danubius Gasto 2008 zúčastnit. Danubius Gastro je největším veletrhem svého druhu na Slovensku. Koná se v Bratislavě na výstavišti Incheba společně s veletrhem cestovního ruchu Slovakiatour. Vinařský fond předběžně počítá s rezervací plochy o celkové rozloze cca 100 m2. Náklady na pronájem veletržní plochy a výstavbu stánku by při této rozloze činily cca 500.000 Kč. Vinařský fond by hradil 50% nákladů spojených s veletrhem, zbývajících 50% nákladů by hradili účastníci veletrhu (na ploše 100 m2 je možné umístit až 20 vystavovatelů - náklady pro jednoho vystavovatele by činili 12.500 Kč bez DPH). Ubytování a dopravu by si hradil každý z účastníků samostatně.

Vzhledem k tomu, že je nutné plochu rezervovat během příštího týdne, žádáme všechny, kteří mají zájem se veletrhu zúčastnit, aby předběžně potvrdili svoji účast na e-mail: michal.solarik@vinarskecentrum.cz do pondělí 2. října (do 12.00 hod). Dle počtu předběžných přihlášek budeme rezervovat konečnou plochu pro umístění veletržního stánku. Předběžně přihlášení budou mít při rezervaci vystavovatelské plochy přednost.

Tisková zpráva loňského veletrhu: Danubius Gastro 2007 (.doc)

Vinařské novinky do schránky

Každý týden vám pošleme aktuality ze světa vína