Příprava bílých vín - nová kniha pro vinaře

Vázaná plnobarevná kniha formátu B5 „Příprava bílých vín“ je určena všem producentům vína. Kniha podává ucelený přehled o složení bílého vína a významu jednotlivých látek pro kvalitu konečného produktu – lahvového vína.

Zabývá se ale především postupem, jak pozitivní látky udržet a naopak negativní potlačit. Kniha pojednává o technologickém postupu přípravy bílých a růžových tichých suchých i speciálních botrytických přírodně sladkých vín, stejně jako i vín šumivých.

Autor: Doc. Ing. Miloš Michlovský, DrSc.
Vydavatel: Vinselekt Michlovský, a.s.

Kniha je k zakoupení u vydavatele, ve vinařských potřebách nebo v e-shopu Národního vinařského centra

 

Vinařské novinky do schránky

Každý týden vám pošleme aktuality ze světa vína