Prázdninová školení v Národním vinařském centru

Potřeba vzdělávat se není vázána jen na období školního roku, a proto jsme pro vinaře na prázdninové období připravili hned dva nové kurzy.

První souvisí s novou legislativou týkající se vína, která se v blízké době bezprostředně dotkne každého vinaře. O nových evropských předpisech bude přednášet Ing. Antonín Králíček – vedoucí oddělení pro víno MZe ČR dne 18. 8. 2009. V rámci školení se dozvíte i o možnostech dotací a budete si moci zřídit přístup do "portálu farmáře". Více informací a přihláška zde.


Druhé školení je zaměřeno na marketing vinařských firem. O své znalosti a zkušenosti se s Vámi 26. 8. 2009 podělí specialistka na oblast strategického řízení a strategického marketingu MVDr. Dana Odehnalová, MBA, která je generální ředitelkou jedné z největších direct marketingových společností v České republice a lektorkou B.I.B.S., a.s. v Brně. Více informací a přihláška zde.

Přihlašování na oba semináře probíhá pomocí nového on-line přihlašovacího systému Národního vinařského centra pro účastníky seminářů a školení, které přináší vyšší komfort pro účastníka a efektivitu pro organizátora. Přehled aktuálních školení a seminářů nalezete zde.

Případné dotazy vám zodpoví ing. Šárka Nádvorníková, tel. 519 352 072.

Vinařské novinky do schránky

Každý týden vám pošleme aktuality ze světa vína